Väl utvalda varumärken

Barbour, Barts, Cremieux, Dolomite, Filson, Frye Boots, Henri Lloyd, Holebrook, Hunter, Lexington, Musto, NN07 (No Nationality), North Sails, Parajumpers, Replay, RM Williams, Sail Racing, Sebago, Snoot, Superga, Stutterheim och Swims, alla dessa är väl utvalda märken som alla finns representerade på Sealife.se och dess välsorterade webbutik.

Samtliga märken som noggrant valts ut av Sea Life uppnår alltid en mycket hög kvalitet med produkter tillverkade av bästa tillgängliga material och med utformning och design som består genom en ofta tidlös uppsyn.

Holebrook är ett svenskt klädmärke som grundades 1999 och i vars kollektioner den största vikten alltid har lagts på framtagandet av produkter av högsta kvalitet med material som omsorgsfullt ska kunna omfamna kroppen på ett bekvämt och tryggt vis. Alla garn som används i tillverkningen av Holebrooks kollektioner är Oeko-certifierade. Märket passar alldeles utmärkt in i Sea Lifes sortiment då deras kläder tydligt utformats genom och via inspiration av den skandinaviska skärgården.

Vad man kanske i det närmaste kan kalla Holebrooks amerikanska motsvarighet kan man till exempel finna i märket Lexington. Lexington följer genomgående en tydlig linje i New England-stil i alla deras kollektioner. Alla Lexingtons kläder har på något sätt antingen direkt efterliknats en östkuststradition, eller i annat fall inspirerats av den amerikanska östkusten, och dess speciella ”nära havet”-kultur, livsstil, och avslappnande miljö och natur.

Allt detta finner du på Sealife.se. Titta in på Sea Lifes webshop idag!