Produkter inom profilreklam

En av de mest sålda produkterna hos Utslaget är reklampennor. Vare sig med tryck eller inte är pennorna en uppskattad profilreklam och giveaways artikel som är både attraktiv och praktisk. En billig variant som också kan uppgraderas till en mer exklusiv sådan med ett graverat namn eller med ett personligt budskap.

I klassen reklampennor som är de vanligaste reklam- och promotionprodukterna finns ett stort utbud och här kan man nämna pennorna med gummigrepp och jumbopatroner som Tobago, Tahiti, Alaska, Soft eller Soft Vit, Denver och Hallo Grip och pennor med lite mer klass och stil som Trinidad med en gulddesign, Ethic Metallic Chrome, med läckra metallicfärger och kromade detaljer, Tag Chrome från Italien, en högkvalitativ penna eller Raja Silver och Raja Chrome, exklusiva reklampennor i silver kromat klips och med färgade detaljer respektive i krom. Både materialet och bläcket i Raja Silver pennan är ISO 9001/9002 certifierade.

En annan reklampenna som är väldigt praktisk är pennan med fyra färger, svart, blå, röd och grön och som dessutom har en överstrykningsdel på toppen.

För de med miljövänligsinriktade finns reklampennor i papper som har dubbel funktion: bläck och överstrykning möjlighet.