Plastlådor för en praktisk stapling

Ett lätt och praktiskt sätt att kunna transportera och lagra olika sorter material är en plastlåda. Idag finns ett väldigt brett sortiment av plastlådor, i olika format, material och funktioner, med inriktning mot både industri, livsmedelshandeln och hemmabruk. Det finns allt från lådor med hela väggar till lådor med perforerade sådana, med eller utan lock, med utanpåliggande handtag eller med inbyggt handtag, etc.

Bland många tillverkare av plastlådor har etablerat sig, som förväntat, MoveTech, ett ledande företag i transport och lagring branschen med ett stort sortiment av plastlådor. Namn som Eurobehållare Sluten, Eurobehållare Med Lock, Eurobehållare Standard, Eurobehållare ESD och många andra är redan kända för sina enkla konstruktion och kostnadseffektivitet.

Tillgängliga i olika storlekar och material kan dessa plastlådor användas i olika miljöer, med bl.a. en stor tålighet mot syra eller alkaliska medel eller värmeresistenta (mellan -40 C och +100 C).

En sortiment kallad Plastlåda Magnum offererar ett komplett emballagesystem av lådor som är hopfällbara, 100 % återvinningsbara och som sparar en del lagringsvolym. Det finns också olika varianter av plastlådan Magnum, som t.ex. Magnum Perforerad, Magnum Utan Luckor, Magnum Två Luckor.

I samma kategori ”hopfällbara” lådor är det värt att nämna en annan av MoveTechs produkter kallad Movebox Fällbar med sina varianter så som Movebox Fällbar Handtag, Movebox Fällbar Standard eller Movebox Fällbar Ventilationshål som också finns i olika mått format.

Läs mer om MoveTechs plastlådor.