Kompressorer med god kapacitet och egenskaper

Med dess eget varumärke PELA har Verktygsboden och Verktygsboden.se sedan 2003 bland annat utvecklat och tillverkat kompressorer av mycket hög kvalitet som dessutom, i och med uteslutningen av mellanhänder, kan prissättas på en, för kunden, mycket fördelaktig nivå.

Kompressorer från Verktygsboden och märket PELA kan med fördel vidare utrustas till ett multiverktyg av rang med till exempel en blåspistol, ett punktblästringsset med tank, en borrmaskin, falsmaskin, fett- och fogsprutor, färgsprutor, luftpåfyllare, mejselhammare, mutterdragare, nibblingsmaskin, plåtsax eller plåtsåg, eller kanske en poppnitspistol om så behövs, en pulverlackspruta, en slipmaskin, en spik- och dyckertpistol eller spik- och häftklammerspistol och även torkpistoler. Inom alla della kategorier av verktyg finns det dessutom flertalet varianter att välja mellan. En kompressor är alltså en maskin som kan nyttjas i form av ett utomordentligt multiverktyg vid massor av applikationer och inom massor av ibland vitt skilda användningsområden.

PELA kompressorer finns i utformningar och kapacitet lämpliga och anpassade för både industrier och verkstäder och även för hobbyanvändning. För den professionella användaren kan rekommenderas, vid behov av en smidig och extremt kompakt kompressormodell, en PELA kompressor 2 hk, 6 l, som är en mycket liten men ändock i jämförelse och i relativa mått en oerhört kraftfull kompressor. På den andra änden av skalan kan man istället finna en PELA kompressor (Pela by Balma) på 7,5 hk och en betydligt större volym om 270 liter.

Mellan dessa två varianter bör du även kunna hitta flertalet olika modeller av kompressorer med skiftande kapacitet och även för mer, som ovan nämnt, hobby-nivåer av tryckluftsbehov. Besök Verktygsboden.se och utforska vidare!