Övrigt

Färgkodade arbetskläder för livsmedelsindustri

Ibland kan minimering av riskfaktorer innebära något så enkelt som att upprätthålla tydliga markörer för vad som ska vara var. Inom livsmedelsindustrin och i samband med all hantering av olika livsmedel är detta extra viktigt. Berendsen Workwears kollektion FoodSafety finns därför tillgänglig i olika uppsättningar med färgkodade plagg där till exempel röda partier i plaggen kan indikera en zonindelning som syftar till hantering av rått kött, medan arbetskläder med gröna partier kan syfta till hantering av grönsaker och rotfrukter, vidare kan man även tänka sig att blå förslagsvis kan betyda hantering av produkten, vad det nu må vara, i ett senare skede och tillagat stadie av processen.

Idén här är naturligtvis mycket enkel; genom zonindelning och markeringar av dessa genom färgkoder, kan man lättare undvika onödig potentiell kontaminering av produkter. Kollektionen FoodSafety från Berendsen Workwear är framtagen för att på alla sätt och vis effektivt minimera vanliga riskfaktorer inom livsmedelsindustri och hantering av livsmedel.

FoodSafety-kollektionen finns tillgänglig i ett brett spektrum av modeller, storlekar och passform. Kollektionen uppfyller naturligtvis samtliga krav för den etablerade standarden DIN-10524 som innebär arbetskläder för livsmedelsindustri och är tillverkade av material som också uppfyller rekommenderade livsmedelsstandarder.

Vid hantering av livsmedel är inget så viktigt som hygien och säkerhet. Arbetskläder för livsmedelsindustri hittar du på Berendsen.se.

Produkter inom profilreklam

En av de mest sålda produkterna hos Utslaget är reklampennor. Vare sig med tryck eller inte är pennorna en uppskattad profilreklam och giveaways artikel som är både attraktiv och praktisk. En billig variant som också kan uppgraderas till en mer exklusiv sådan med ett graverat namn eller med ett personligt budskap.

I klassen reklampennor som är de vanligaste reklam- och promotionprodukterna finns ett stort utbud och här kan man nämna pennorna med gummigrepp och jumbopatroner som Tobago, Tahiti, Alaska, Soft eller Soft Vit, Denver och Hallo Grip och pennor med lite mer klass och stil som Trinidad med en gulddesign, Ethic Metallic Chrome, med läckra metallicfärger och kromade detaljer, Tag Chrome från Italien, en högkvalitativ penna eller Raja Silver och Raja Chrome, exklusiva reklampennor i silver kromat klips och med färgade detaljer respektive i krom. Både materialet och bläcket i Raja Silver pennan är ISO 9001/9002 certifierade.

En annan reklampenna som är väldigt praktisk är pennan med fyra färger, svart, blå, röd och grön och som dessutom har en överstrykningsdel på toppen.

För de med miljövänligsinriktade finns reklampennor i papper som har dubbel funktion: bläck och överstrykning möjlighet.