Företagstjänster

Färgkodade arbetskläder för livsmedelsindustri

Ibland kan minimering av riskfaktorer innebära något så enkelt som att upprätthålla tydliga markörer för vad som ska vara var. Inom livsmedelsindustrin och i samband med all hantering av olika livsmedel är detta extra viktigt. Berendsen Workwears kollektion FoodSafety finns därför tillgänglig i olika uppsättningar med färgkodade plagg där till exempel röda partier i plaggen kan indikera en zonindelning som syftar till hantering av rått kött, medan arbetskläder med gröna partier kan syfta till hantering av grönsaker och rotfrukter, vidare kan man även tänka sig att blå förslagsvis kan betyda hantering av produkten, vad det nu må vara, i ett senare skede och tillagat stadie av processen.

Idén här är naturligtvis mycket enkel; genom zonindelning och markeringar av dessa genom färgkoder, kan man lättare undvika onödig potentiell kontaminering av produkter. Kollektionen FoodSafety från Berendsen Workwear är framtagen för att på alla sätt och vis effektivt minimera vanliga riskfaktorer inom livsmedelsindustri och hantering av livsmedel.

FoodSafety-kollektionen finns tillgänglig i ett brett spektrum av modeller, storlekar och passform. Kollektionen uppfyller naturligtvis samtliga krav för den etablerade standarden DIN-10524 som innebär arbetskläder för livsmedelsindustri och är tillverkade av material som också uppfyller rekommenderade livsmedelsstandarder.

Vid hantering av livsmedel är inget så viktigt som hygien och säkerhet. Arbetskläder för livsmedelsindustri hittar du på Berendsen.se.

Produkter inom profilreklam

En av de mest sålda produkterna hos Utslaget är reklampennor. Vare sig med tryck eller inte är pennorna en uppskattad profilreklam och giveaways artikel som är både attraktiv och praktisk. En billig variant som också kan uppgraderas till en mer exklusiv sådan med ett graverat namn eller med ett personligt budskap.

I klassen reklampennor som är de vanligaste reklam- och promotionprodukterna finns ett stort utbud och här kan man nämna pennorna med gummigrepp och jumbopatroner som Tobago, Tahiti, Alaska, Soft eller Soft Vit, Denver och Hallo Grip och pennor med lite mer klass och stil som Trinidad med en gulddesign, Ethic Metallic Chrome, med läckra metallicfärger och kromade detaljer, Tag Chrome från Italien, en högkvalitativ penna eller Raja Silver och Raja Chrome, exklusiva reklampennor i silver kromat klips och med färgade detaljer respektive i krom. Både materialet och bläcket i Raja Silver pennan är ISO 9001/9002 certifierade.

En annan reklampenna som är väldigt praktisk är pennan med fyra färger, svart, blå, röd och grön och som dessutom har en överstrykningsdel på toppen.

För de med miljövänligsinriktade finns reklampennor i papper som har dubbel funktion: bläck och överstrykning möjlighet.

Hyr kaffemaskiner med hög servicegrad

Är du trött på kaffet på jobbet som smakar bränt eftersom kaffe bryggaren står på hela tiden. Eller är kaffet slut i kannan när just du ska ta din efterlängtade kaffekopp? Lös problemet genom att införskaffa en espressomaskin så får du hela tiden din efterlängtade kaffekopp och du får ett himmelskt gott kaffe. Läs mer

Behöver du hyra kök och porslin?

Är du på väg att känna att du snart ger upp, för hur ska du hinna med att inhandla all porslin för det event som du ska ha? Vi på Table har uthyrning av porslin till mycket bra och förmånliga priser. Allt från vinglas, vanliga glas, bestick, kaffe koppar till olika porslinpaket. Ja, allt du behöver för ditt evenemang! Så gör det enkelt för dig och hyr hela porslinpaket hos oss. Det enda du behöver göra är att skicka oss ett mail eller ringa oss och ge oss information om vad du behöver hyra. Du kan självklart göra en bokning på vår sajt också. Läs mer

Hushållstjänster med Femtiofemplus

Känner du att du inte räcker till att städa hemma och göra alla de där sakerna som är så viktiga för at du arbetar heltid. Hör av er till oss för att få hjälp med både fönsterputs, städ, målning med mera. Vi hjälper till med alla form av hemhjälp. Läs mer